Noizy - Nuk je bad 4K VideotooltipПоделиться

Une jam si vdekja, nuk vi 2 her.

Chorus:
Ti nuk je G vec se ke rryp Gucci,
Ti nuk ke bad se ke vu kapucin,
Ti nuk je gangsta dhe pse ki lluksin,
Ti nuk je hustla ti je tip pussy,

Rap:
Gucci Gucci Edhe ca
LV LV Edhe ca
Philip-plain Fendi Prada kari npidh thash Kujt I ha,

Ti nuk je certi you man na na moving dirty,
Konkurenc ju me mu? esht early,
Jam Rich and 30
Ti nuk je gang ti je tip flirty,

Ey Cuna - vi si trauma
shum I ftot sikur jam ne laguna,
Una - funksionoj me formula,
Eci me truna nuk eci me tula,

Zhula - jeni si fllucka,
Dilni kamos Por prap jeni zhduksa,
Fuksa - fshiheni mas lluksa,
jeta perditshme si zero me xhufka,
-Ku I con mushka,


Chorus:
Ti nuk je G vec se ke rryp Gucci,
Ti nuk ke bad se ke vu kapucin,
Ti nuk je gangsta dhe pse ki lluksin,
Ti nuk je hustla ti je tip pussy,


E Kom 1 uzi ye vi nga durrsi,
gyal got bang inside the jacuzzi,
Mfal nese shaj Mka pas thon dhe msusi
Jam pak banal zemer miskuzi,

O erdh dita me zi e prita,
Ata qe sbesun tash Krejt I korita,
Asta la vista shihna ke pista,
Mbi 10 Shtete Jam ne top lista,

It’s zini Krejt e din
Nuk shum se flet Lamborghini
Ca dini ca keni lejini llafet Hajde dilni,

Edhe fuck fuck fuck
Krejt ata ta ta
Qe mendojn dojn dojn se na rrezojn,
Qe Ku ja ja Jam
ktu na na nalt
me Krejt ata ta ta qe na dojn,


Chorus:
Ti nuk je G vec se ke rryp Gucci,
Ti nuk ke bad se ke vu kapucin,
Ti nuk je gangsta dhe pse ki lluksin,
Ti nuk je hustla ti je tip pussy,

#Noizy #NukJeBad #Album2020